KAJ JE DERMAROLLER

KAJ JE DERMAROLLER?

Dermaroller, rečemo mu tudi iglični valček. Gre za valček s številnimi malimi mikro iglicami. Deluje po principu mezoterapije. Iglice nežno prebadajo povrhnjico, zaradi tega dobijo naši možgane signale za avto-regeneracijo. Posledica tega je, da nastanejo nove celice, spodbodi se nastanek kolagena in elastina, pospeši se regeneracija tkiva. Vse to spremeni videz kože, obnovi sijaj in elastičnost, zmanjšajo se brazgotine po aknah, operacijah, zmanjšajo se gube, velike pore, strije, celulit. Številne študije navajajo izboljšanje aken po uporabi valjčka.

V svetu slavnih je znan kot eden izmed najučinkovitejših tehnik pomlajevanja obraza. Daje zelo hitre in dobre rezultate. Prednost tretmaja z dermarollerjem je, da ne daje “instant” rezultatov(na kratek rok), ampak dejansko popravlja stanje kože ter jo vzdržuje v dobri kondiciji.

Zaupajo mu številni slavni!

POZNAMO RAZLIČNE VELIKOSTI MIKRO IGLIC

Iglični valčki se med seboj razlikujejo po velikostih ter po materialu. Najbolj priporočljiva je uporaba iglic iz titana, saj deluje antibakterijsko, ima daljši rok uporabe. Iglice so v velikosti od 0,5mm do 3,0mm. Iglice v velikosti od 0,5mm do 0,75mm se uporabljajo pri občutljivi koži, pri rahli rosaceji, manjših gubah, mimičnih gubah, ožjih porah, mozoljčki, ogrci. Iglice v velikosti 1,0mm se uporabljajo za odstranjevanje celulita, strij, večjih brazgotin, globoke gube. Iglice, ki so večje od 1,0mm uporabljajo v klinikah, poliklinikah in niso priporočljive za domačo uporabo.

VALJČEK POVEČA ABSORBCIJO PREDHODNO NANEŠENEGA SERUMA

Morski kolagen Glavzdrav professional

Prednost uporabe igličnega valjčka je tudi v tem, da ob nanosu seruma pred in po tretmaju, le-tega koža absorbira za 500% bolj. Običajno naša koža ob nanosu krem in serumov absorbira le nekaj %, preostanek ostane na koži. V mezoterapijskem postopku pa serumi podrejo v globlje sloje kože, kar daje še boljši učinek in večji ter hitrejši rezultat. Zaradi tega je podjetje GLAVZDRAV razvilo naravne in visoko kvalitetne serume. Serumi iz linije professional imajo manjšo in srednjo molekularno sestavo, kar omogoča dobro absorpcijo. So odlična kombinacija ter podlaga pri izvajanju tretmaja z dermarollerjem. Prav tako, pa jih priporočamo za vsakodnevno nego kože.

KAKO DELUJE?

Dermaroller Glavzdrav povzroča minimalno invazivne mikro-poškodbe povrhnjice in dermisa, ne da bi pri tem povzročil odprte rane ali poškodbe. Mikro-poškodbe sprožijo hitrejše celjenje in izgradnjo novih, zdravih celic, kar poveča proizvodnjo kolagena na trenirani koži. Dermaroller Glavzdrav sproži izgradnjo novega tkiva, zdravo regeneracijo celic, kar upočasnjuje staranje kože, ter daje mlad in svež videz. Učinkovito zmanjša gube, zategne in zgosti kožo in napolni ter zgladi celo brazgotine.

Dermaroller Gold Elite
  1. Kirurške mikro-iglice segajo preko edermisa v dermis, kar povzroča krvavitev v pin točki in sproži spontani zdravilni odziv telesa
  2. V nekaj minutah se kanali vboda zaprejo in prične se zdravljenje kože. Prične se proizvodnja kolagena.
  3. Oblikujejo se nove celice kolagena in elastina, ki se krepijo od znotraj, epidermis postane debelejši in bolj prožen.
Pred in po izvajanjem tremaja z igličnim valjčkom.

Vsekakor pa upoštevajte pri uporabi dermarollerja predpisana navodila:https://www.glavzdrav.si/uporaba-iglicnega-valjcka-doma/. Če niste sigurni poiščite najbližji kozmetični salon, wellness, kliniko, kjer izvajajo tretma. Za dodatne infomacije pa smo vam na voljo tudi mi na info@glavzdrav.si.