KO GUBE POSTANEJO PRETEKLOST

 

Gube okoli oči, gube okoli ust, čelne gube, mimične gube, izrazite ter globoke gube – verjetno ni ženske po 30. letu starosti na svetu, ki se ne bi soočila z vsaj eno izmed zgoraj naštetih problematik. Večna ter glavna tema v svetu kozmetike, je zagotovo kako preprečiti oziroma omiliti pojav gub. Vse pa se prične z staranjem kože. Tako kot se naše telo stara se tudi naša koža. Po 25. letu se upočasni proizvodnja kolagena ter se posledično prične staranje kože, kar pa pusti vidne spremembe na obrazu in tudi telesu. Temu pojavu pa dodatno prispevajo še številni dejavniki, na katere pa imamo vpliv, to so denimo kajenje, pretirano sončenje, stres, nezdrava prehrana, nepravilna nega kože. Danes obstaja ne malo metod naravnih kot ne naravnih za preprečevanje gub. Ene so bolj uspešne, druge manj. Zelo priznana in dokazano učinkovita metoda za brisanje gubic je microneedling oziroma dermaroling.

VZROKI ZA GUBE

Gube povzročata kombinacija genetike, naravnega staranja kože ter okoljske škode. Z leti postaja koža manj prožna, manj elastična. Okoljska škoda vključuje poškodbe zaradi kajenja, izpostavljenosti soncu in onesnaževanje. Ti dejavniki igrajo pomembno vlogo pri povzročanju gub. Uv žarki prodirajo skozi našo kožo in poškodujejo celice ter strukturo kolagenskih in elastičnih vlaken. Ta vlakna tvorijo vezivno tkivo kože. Nahajajo se pod površino kože in podpirajo kožo. Razbijanje tega sloja povzroči, da koža postane šibkejša in manj prožna ter se posledično pojavijo gube. Prav tako pa redno kajenje pospešuje proces staranja kože zaradi zmanjšane oskrbe kože s kisikom. Alkohol dehidrira kožo in suha koža postane še bolj nagubana. Vsekakor pa okolijsko škodo lažje nadziramo kot genetsko.

NASTANEK GUB

Naša koža je sestavljena iz treh plasti – povrhnjice, usnjice in podkožja. Za njen zunanji videz je najpomembnejši srednji sloj – usnjica. Zgrajena je iz mreže vlaken kolagena, elastina in medceličnih snovi. Kolagen je protein, ki daje koži mladosten videz, elastičnost in napetost. Medcelično snov sestavljajo beljakovine, sladkorji ter hialuronska kislina.

Po 25. letu prične tvorba kolagena in elastina močno upadati. Pri temu imajo velik vpliv prosti radikali, ki napadejo kolagen. Prosti radikali so škodljive molekule iz okolja, hrane in stranski proizvodi našega organizma. Stalni napadi prostih radikalov povzročajo spremembe v strukturi kolagena, ki pa posledično postaja šibek, izgublja elastičnost, koža je zaradi tega videti starejša.

 

VRSTE GUB

Gube lahko razdelimo v mimične in globoke gube. Mimične ali izrazne gube se pojavijo na epidermisu, lahko se je pojavijo relativno hitro. Pogosto so znak tesnobe, skrbi, razburjanja ali nenehnega mimičnega raztezana obraza. Sčasoma se gube poudarijo do dermisa – globljega dela kože. Gube nato postanejo globlje in dosežejo globino do 0,005mm. Spremenijo se elastična vlakna in koža dobi mlahav videz.

ZDRAVLJENJE Z DERMAROLLERJEM

Dermaroller ali iglični valjček je klinično preizkušena tehnika, kjer z mikroiglicami rolamo po obrazu. Majhne iglice, ki so pritrjene na dermaroller ustvarijo majhne mikro-poškodbe na koži. Mikro poškodbe prostim očesom niso vidne. Možgani dobijo signal za avto-regeneracijo, sproži se naravni zdravilni odziv telesa, koža se prične braniti s proizvodnja kolagena ter elastina, hkrati pa nastanejo nove kožne celice, s čimer bo postala koža bolj sijoča in zdrava. Ob redni uporabi gube izginejo, brazgotine se vidno zmanjšajo, neravna površina kože se zapolni in zgladi.

Z dermarollerjem lahko pomagamo odpraviti gube in znake staranja. Zaradi naravnega odziva telesa se po uporabi igličnega valjčka v vaši koži ustvari elastin in kolagen. Ta elastin je zdrav, debel in napet, kar daje mladosten videz, ki ga iščete. Ob redni uporabi se izboljša tekstura, elastičnost in videz kože.

Dermaroller:

 • Popravi znake proti staranja
 • Zmanjša videz brazgotin od aken in strij
 • Izboljša teksturo ter ton kože
 • Kožo pomladi ter jo napne

NANOS SERUMA

Ali ste vedeli, da samo 0.3% zdravilnih učinkovin v vaši kremi prodre v vašo kožo. Večina snovi (99,7%) ostane na površini kože. Aktivne sestavine ne prodrejo dovolj globoko, da bi zares učinkovale. Raziskave so pokazale, da koža ob uporabi dermarollerja aktivne sestavine absorbira do 40x bolj kot sicer. Razlog je v tem, da iglični valjček med rolanjem odpre mikro kanale v koži, kar sprosti pot za predhodno nanešene sestavine. Pore se odprejo, koža pa veliko lažje absorbira serum. Ob tem je pomembno, da uporabljamo kvaliteten in naraven serum, ki naj bazira na hialuronski kislini. Rusko podjetje Glavzdrav je razvilo 100% naravno hialuronsko kislino, ki ima majhno molekularno sestavo in zaradi tega prodira še globje.

Hialuronska kislina se med kolagenskimi vlakni veže z vodo, kar daje koži prožnost, elastičnost in navlaženost.

HIALURONSKA KISLINA

Serum hialuornska kislina iz linije professional vsebuje eno izmed najmočnejših vlažilnih sestavin na svetu. Med kolagenskimi vlakni se veže z vodo, kar daje koži prožnost, elastičnost in navlaženost. Je eden najbolj zaželjenih in iskanih serumov v anti age negi – negi proti staranju. Hialuronska kislina je sestavni del v naši koži. Koža jo sama proizvaja skozi celice spodnjega sloja vezivnega tkiva. Je naravna surovina, ki se uporablja za hidriranje kože.

Hialuronska kislina Glavzdrav (KLIKNI ZA VEČ)

Z leti se vlažnost kože manjša, koža postaja vse bolj suha in posledično je vedno več gub, povešene kože, čvrstost kože se zmanjša. Hialuronka kislina veže vodo v dermisu in gladi kožo od znotraj.

Hialuronska kislina Glavzdrav professional:

 • Podpira zadrževanje vlage v koži
 • Zmanjša gube
 • Poveča elastičnost v zreli koži
 • Spodbuja mlajšo in svežo polt
 • Primerna je za vse tipe kože
 • Idelana ob uporabi z dermarolerjem

KATERI DERMAROLLER IZBRATI

Iglični valjček ruskega podjetja GLAVZDRAV je poseben valček z majhnimi pozlačenimi iglicami iz titana.

Izbirate lahko med različnimi modeli ter različnimi dolžinami iglic:

 • 5mm – izrazne, mimične gube, občutljiva koža
 • 0,75mm – problematična koža
 • 1,00mm – izrazite, globoke gube, izrazite brazgotine, pore

Dermaroller Glavzdrav :

 • Izboljša tonus in elastičnost kože za 8-10%
 • Proizvaja kolagen in elastin
 • Neguje občutljivo kožo
 • Gladi gube
 • Odstranjuje brazgotine
 • Upočasnjuje proces staranja
 • Spodbuja proces pomlajevanja in avto-regeneracije
Dermaroller Gold elite (KLIK ZA VEČ)

Uporaba: Pred izvajanjem tretmaja nanesi 2-4 kapljice naravnega seruma Glavzdrav professional. Med »rolanjem« bo koža serum absorbirala 70% bolj in tako bomo učinek seruma še povečali.

Upoštevajte priložena navodila za uporabo! O pravilni uporabi dermarollerja si preberite na povezavi: KLIK.

REZULTATI PO UPORABI DERMAROLLERJA V KOMBINACIJI Z SERUMI GLAVZDRAV

 

 

Do 15.8.2019 ti ob nakupu dermarollerja Glavzdrav in hialuronske kisline podarimo 25% popust. Vpiši kodo: ANTIAGE25.

NAKUPUJ ZDAJ!

Označeno , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja