O nas

Glavzdrav je priznano rusko farmacevtsko podjetje. Ime Glavzdrav opisuje stavek: »Glavnoye eto zdorov'ye« (sl. Glavno je zdravje).

Podjetje je ustanovila skupina vrhunskih zdravnikov, ki se ukvarjajo s proizvodnjo kozmetičnih in medicinskih izdelkov, z namenom ohranjanja večne mladosti kože.

Glavzdrav je priznano rusko farmacevtsko podjetje. Ime Glavzdrav opisuje stavek: »Glavnoye eto zdorov’ye« (sl. Glavno je zdravje). Podjetje je ustanovila skupina vrhunskih zdravnikov, ki se ukvarjajo s proizvodnjo kozmetičnih in medicinskih izdelkov, z namenom ohranjanja večne mladosti kože.

Glavzdrav uspešno posluje v različnih državah po Evropi, med drugimi Rusija, Nemčija, Hrvaška, Srbija, Črna gora ter Slovenija.  Odlični rezultati in zadovoljne stranke omogočajo podjetju izjemno rast in širitev. Zaradi tega Glavzdrav beleži veliko poslovnih uspehov, saj so mnogi kozmetični saloni, velnesi, spa centri, dermatološke klinike, polikinike in klinike po Evropi prepoznali kvaliteto izdelkov ter jih vključili v svoje tretmaje. Tretmaje Glavzdrav professional izvajajo celo v estetski kliniki Fabjan v Nemčiji. Glavzdrav je prisoten na vseh večjih lepotnih sejmih po Evropi: Dodir pariza v Beogradu, Beauty & hair expo v Zagrebu, mednarodni strokovni sejem lepote Intersharma, kjer so v enem dnevu prodali rekordnih 3700 dermarollerjev ter 9400 serumov. Sodelujemo z velikim številom zdravnikov ter z podjetniki, ki zasedajo visoka mesta v kozmetični industriji. Redno organiziramo različne seminarja ter izobraževanja.

Glavzdrav prisoten na sejmu Hair&beauty expo v Zagrebu

Naši dermarollerji dostojanstveno zavzemajo mesta pred navadnimi medicinskimi valčki, ker so narejeni z pozlačenimi iglicami iz titaniuma. Tretma učinkuje po principu mezoterapije in je neboleč. Mikroiglice stimulirajo nastajanje kolagena in elastina ter vidno izboljšajo videz kože. Tretma spodbuja regeneracijo kože, spodbuja nastajanje novih tkiv ter izboljša prekrvavitev kože, zaradi česar sledijo vidni rezultati. Kožne celice spodbuja k hitrejšemu obnavljanju. Koža postane bolj odporna na zunanje vplive, dobi polnejši in mlajši videz ter zdrav sijaj. Je popolna dopolnitvena anti age nega.

Naše izdelke uporabljajo lepotne tekmovalke Hrvaške

Naši izdelki dobivajo visoke ocene, glede na kakovost ter na ceno. Naša želja je, da kupcu ponudimo priložnost, da poskusi nekaj novega ter učinkovitega. Zato smo našli pravo razmerje med kakovostjo ter dostopno ceno. Na tem področju nimamo konkurence. Kopije dermarollerja, ki se prodajajo preko e-baya, ne morejo upravičiti kvalitete in učinkovitosti. Takšni izdelki lahko celo škodijo koži. Naši izdelki so odobreni s strani zdravstvenega sektorja, narejeni so iz vrhunskih materialov ter naravnih sestavin. Primerni so za domačo kot profesionalno uporabo.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo. 🙂

Vnesite ime in priimek
Vnesite vaš elektronski naslov
Vnesite vaš komentar ali sporočilo