Sodelovanje z nami

Imate lepotni ali kozmetični salon, kliniko, polikiniko ali pa wellness in želite ponuditi vrhunske izdelke po neverjetni ceni ter ponuditi svojim strankam nekaj učinkovitega ali pa želite preprosto postati naš poslovni partner?

SODELOVANJE Z NAMI!

O naši vrhunski kakovosti govori dejstvo, da se samo v Moskvi proda približno 30 000 naših izdelkov na teden! Naše izdelke so vključili v svoje storitve številni  kozmetični saloni, welnessi, klinike in poli-klinike po Evropi. Mezoterapijske tretmaje z GLAVZDRAV produkti uspešno izvajajo v znani estetski kliniki FABJAN v Nemčiji.

Za poslovne partnerje imamo pripravljen POSEBEN PROGRAM, ki ga lahko izvajajo v svojih salonih, klininikah, s katerim lahko ponudijo strankam kakovostno storitev, ki deluje in daje rezultate, kar je seveda cilj vsakega tretmaja.

Imate lepotni ali kozmetični salon, kliniko, polikiniko ali pa wellness in želite ponuditi vrhunske izdelke po neverjetni ceni ter ponuditi svojim strankam nekaj učinkovitega ali pa želite preprosto postati naš poslovni partner? POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE na glavzdrav@info.si, z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

 

Ponujamo IZOBRAŽEVANJA in predstavitve po celotni Sloveniji! Po zaključenem izobraževanju vam nudimo popolno podporo, prejmete pa tudi Certifikat o končanem izobraževanju GLAVZDRAV professional.

Certifikat Dermaroller microneedling massage Glavzdrav

ŠE NEKAJ DEJSTEV

Mezoterapijske storitve so trenutno v svetu kozmetike eden izmed najbolj zaželenih tretmajev po celotnem svetu. Saj prinašajo zelo hitre in vidne rezultate, kar stranke cenijo. Vsi si želimo lepe, sijoče in zdrave kože. Dermaroller GLAVZDRAV varno in učinkovito zmanjšuje gube, brazgotine, strije in celo celulit, pospešuje rast lasov, koži pa daje lep, zdrav in sijoč izgled. Ko pa v nego vključimo še izvrstne naravne serume GLAVZDRAV iz linije professional, naša koža zasije v popolnosti.

USPEŠNO POSLOVANJE VAM ŽELI EKIPA GLAVZDRAV!