Politika zasebnosti

Zasebnost

V podjetju Infinis Ellemoor s.p. cenimo vašo zasebnost, zato vaše podatke vedno skrbno varujemo.

Ta politika zasebnosti se lahko kadarkoli, brez predhodnega opozorila ali obvestila, spremeni ali dopolni. Z uporabo teh spletnih strani po spremembi ali dopolnitvi obiskovalec potrjuje, da soglaša s spremembami in dopolnitvami. Vse naše aktivnosti so v skladu z evropsko zakonodajo 2016/697 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o pretoku takih podatkov in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije.

Hramba osebnih podatkov

Podjetje bo hranilo vaše osebne podatke le toliko časa, dokler bo to potrebno za uresničitev namena, zaradi katerega so bili osebni podatki zbrani. Po preteku obdobja hrambe podjetje osebne podatke trajno izbriše.

Avtomatično beleženje informacij (neosebni podatki) in piškotki

Ob vstopu na spletno stran glavzdrav.si se splošni, neosebni podatki (statistika o številu obiskov, povprečen čas obiska na spletni strani, pregledane strani) avtomatično beležijo. Te informacije uporabljamo za izboljševanje vsebin in uporabnosti. Vaši podatki niso predmet nadaljnje obravnave in niso posredovani tretji stranki. Piškotki so neopazne datoteke, ki so začasno shranjene na vašem trdem disku in omogočajo podjetju anonimno prepoznavanje vaših navad. Podjetje uporablja piškotke le za zbiranje informacij, ki zadevajo uporabo spletne strani.