Mnenje strank

-Špela-

To je nekaj neopisljivega, na začetku nisem imela preveč zaupanja, vendar je po enem samem ciklusu prišlo do neverjetne preobrazbe moje kože. Koža je postala mehka in svilnata. Odlično!

-Tatjana-

Dvajset let delam v kozmetični industriji in nikoli nisem naletela na zdravljenje, ki bi v tako kratkem času dalo čudovite in neverjetne rezultate. Stranke so navdušene in vsak nov rezultat je zame nov uspeh.

-Lidija-
To je čudovito podjetje.. polno toplih in profesionalnih ljudi, čudovita podpora za delo, svetovanje in vse ostalo. Te izdelke uporabljam mesec dni in imam nov obraz. Nikoli nisem izgledala bolje, vse to zaradi dermarolerja in seruma GLAVZDRAV.
-Renata-
Sama sem naročila izdelke, nato še moja mama. Že leta problematično kožo z aknami, vendar je serum Phytodon v kombinaciji z dermarollerjem GLAVZDRAV, popolnoma rešil moj problem v samo 4 tretmajih. Moja mama uporablja kolagen za zrelo kožo in ima sedaj čudovito kožo. Priporočam!
-Nives-
Nisem si upala niti sanjati, da bodo rezultati tako hitri in da je bila vidna sprememba že po prvem tretmaju. Bila sem zelo pozitivno presenečena.  
Zmanjšuje rdečico, brazgotine ter akne
 
Zmanjša gube, daje sijoč izgled kože
 
Zmanjšuje celulit
Odstranjuje strije
Zmanjša brazgotine, razširjene pore
Kožo napne ter ji podari zdrav videz
Gube se zgladijo
Lepši ten kože
Koža je napeta